15

Komentari (15)

gaziiiiJAaaa
Bogati Engleski klub(56SENAL) izbacio VELIKANA(Nottingham Forest) u takmicenju koje je bitno samo 56SENALU..navijaci u EKSTAZI, ocekivano..u BITNIM takmicenjima ne ucestvuju ili su od 6 mjesta pa DOLE..Sellam za sve kulturne komentatore..
gaziiiiJAaaa
Pokusaj nesto ELOKVENTNO napisati..ali prvo IZGOOGLAJ sta trazim od tebe..znam da si NEODGOJEN i PROSTAK, jos uz to si LUZER..Nalo probaj pametnije pisati, dosta je DJECE POPUT TEBE koja citaju komentare..Kontas BUBULJICASTI LUZERU?
yossarian
@MiaGazija Khalifa Opet vučeš VELIKAAANE po ustima? Nottingham je pali VELIKAAAN, jesi li ga uspjela dignuti? Od pasa pa DOLE?
yossarian
MiaGazija Khalifa išla u večernju školu poslije snimanja i naučila šta znači riječ "elokventno". Aferim, Khalifa. Tvoje elokventne jezične minijature sa VELIKAAANIMA su nezaboravne.
gaziiiiJAaaa
Zasto si vulgaran Mirsade, pardin SamiAm, mislim SakeArsenal..odnosno yossarian..DOKTORE U POKUSAJU...radis li ista, ili ti je non stop prazna ordinacija...idem sads, puno slucajeva imam pout tebe na SVIM PROFILIMA..Sellam
yossarian
@MiaGazija Khalifa Požuri, čekaju VELIKAAANI, kamere upaljene.
gaziiiiJAaaa
Slabo si pricljiv PROVALJENI..Sellam za tebe, svaku ti PSOVKU OPRASTAM, tebi ce UZVISENI SUDITI..sa ISTINOM NASTAVLJAM, tako mi ALLAHA DRAGOG..
yossarian
@MiaGazija Khalifa Nije preporučljivo držati VELIKAANE u ustima, a onda spominjati Uzvišenog. Nikada ti ništa nisam opsovao Khalifa, niti govorim što nije istina. Stalno neke klempe i VELIKAANE držiš po ustima. P(r)ovaljena si zahvaljujući sportsport portalu i zahvaljujem im se zbog toga.Stvarno nisam mogao naslutiti ko si zapravo. Koji West Hamov klempo ti je najdraži?
gaziiiiJAaaa
Ako uzmes kartu Engleske lige, shvatit ces da je West.Ham iz Londona..samim tim bi ti trebalo biti jasno da ne navijam niti za jedan Engleski klub, osim u susretu sa 56SENALOM...Sellam veliki, ti stalno drzi muski spolni organ na SVIM PROFILIMA..nema vise rasprave sa tobom, provaljen si, NASTAVLJAM sa ISTINOM..
yossarian
@MiaGazija Khalifa Pa upravo smo te tako i p(r)ovalili. Pišeš: "..osim u susretu sa 56SENALOM." A onda si istu izjavu napisala i na Instagramu. Tako smo skontali ko si. Ja ne spominjem muške spolne organe, pogledaj da li se i u jednom mom komentaru nalazi ta ružna riječ. Počela si i njih po ustima šetati, tc, tc, tc... Svako ima svoju istinu Khalifa, svaki insan je jedan svijet. Tvoje istine su nešto kompleksnije, živiš više istina istovremeno, to je karakteristika podijeljenih ličnosti. Nije to tvoja krivica, ali postoje stvari koje možeš poduzeti da se spasiš. Prvo odgovori na pitanje: koji West Hamov klempo ti je najdraži?
gaziiiiJAaaa
Kako smaras, probaj nesto KONSTRUKTIVNO TI da napises, mani se googla..Ko ti UTRIPOVA da sam fan West Hama..ali jesam u susretu protiv 56SENALA..
yossarian
@MiaGazija Khalifa Da tvom komentaru ima i zrno samorefelksije i autoironije, bio bi duhovit (komentar). Najgora smaračica na portalu od Adema i Have nekom kaže da smara?! Idi hvataj VELIKAAANE. Koji ti je najdraži?
Mirso12212
Goni se ti Gazija moj u tri ****e materine..
VelaHavle
Gaziju prikljucili na aparate
yossarian
MiaGazija Khalifa na aparatima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti