Dudić: Bilo me sramota nakon prvog poluvremena

Trener GOŠK-a razočaran

Dudić: Bilo me sramota nakon prvog poluvremena

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a sinoć su Pod Bijelim brijegom upisali drugi poraz ove sezone.

Nakon Željezničara, protiv tima iz Gabele radovali su se i nogometaši aktuelnog prvaka Zrinjskog.

Bilo je 3:1 za Plemiće, a trener GOŠK-a Feđa Dudić bio je razočaran nakon meča u Mostaru. Nije štedio kritike na račun svojih izabranika.

"Čestitam kolegi i ekipi Zrinjskog na zasluženoj pobjedi. Rezultat nije realan, pobjeda je trebala biti uvjerljivija. Mi nismo dorasli protivniku na ovom meču, pogotovo prvo poluvrijeme. Bilo me sramota poslije prvog poluvrmena što vodim ekipu koja nema ni glavu ni rep, djelovali je kao da smo pali s neba. Prošle godine smo izgubili ovdje na način na koji smo izgubili, ali bio sam ponosan. Danas da nije bilo golmana dobili bi još više pogodaka, ma da je i on zakazao u nekim bitnim momentima. Ipak, i tako jadni kod rezultata 3:1 imali smo dva zicera, ali ne bi bilo zasluženo da smo išta napravili", kazao je Dudić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije