12

Komentari (12)

VelaHavle
Cosic je lezao bez razloga, zato ne treba da te boli... glumio je
Mica
Znase dasu cigani sarajvski sta ocekujes musemica treba raslomadat govna-cigani sudijaim pomogo cekat revans pa dobro namlatit u mostaru
Matija Matko
Alpasinacxx
Pa niste valjda konta li valjanje izdržati pritisak? Ljudi na tribinama plaćaju karte da gledaju igru a ne valjanje, svejedno da li gostujućih ili domaćih igrača.
Kupusar
Gotivio sam ovog trenera Dudica.Posle ove glupe izjave,socno mars.Pa gol je pao posle kornera.
Lud
Smjesan si ...
ayd
Pa gledate li vi evropski fudbal, svi ostali ograci Veleza bili ispred lopte i kogli su17 puta prekinuti akciju, a da ne govorim da je gol postignut iz kornera. Dosta je bilo valjanja na Kosevi kad Sarajevo krene u kontru, to se i Radniku obilo o glavu koji su dosli da provociraju i da se valjaju. Velezu cestitke na prvom poluvremenu i sretnp unastavku prvenstva.
Ljacmu1
Sve se vraća na Veležovu neaktivnost tokom prvih mjesec dana prijelaznog roka. To vas košta.
Ljacmu1
Bobić vam je rupa. Bio je nesiguran i ranije, ali ga je obrana pokrivala. Svaki udarac koji netko ne blokira je 90% gol.
starmac
Svaka cast na borbenoscu ali nikako da damo protivniku 2 gol i da rjesimo utakmicu.To nam je bolest koju trebamo lijeciti.PS.Zamjerka za ne izbacivanjem lopte kad je Cosic lezao na terenu i iz te akcije je pao gol.Sve drugo Ok.Mostar u srcu Velez do groba.
Div iz šehera
Pa boli jer si na poluvremenu rekao lezite zadrzavaj vrijeme koja si ti seljacina
GospodinIzSarajeva
Ajd ne seri majke ti,glupi izgovori veoma,ako sudija vec procjeni da nece sarajevo po tvome ici na fer play svirao bi prekrsaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.