Dudić: Bolji smo od Viteza bez obzira na formu

Napadač Travnika uoči utakmice

Dudić: Bolji smo od Viteza bez obzira na formu

Fudbaleri Travnika će u okviru 9. kola BH Telecom Premijer lige BiH znatno oslabljeni gostovati u Vitezu.

Trener Almir Memić neće imati na raspolaganju Nedima Mekića i Dženana Duraka, ali unatoč tome u svlačionici Travnika ne nedostaje optimizma. To je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i iskusni napadač Feđa Dudić. 

"Ovo je ujedno kantonalni derbi za nas i sigurno ćemo dati sve od sebe. Bez obzira u kakvoj smo trenutno formi, mi očekujemo puno i svjesni smo da jednom utakmicom možemo promijeniti situaciju. Vitez respektujemo, radi se o kvalitetnom timu, ali nisu bolji od nas", poručio je Feđa Dudić. 

Atmosfera u timu nije na visokom nivou, ali optimizma ne nedostaje kada je u pitanju naredni meč. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iako je atmosfera malo poljuljana, mi smo optimistični uoči utakmice sa Vitezom.  Imali smo sastanak sa predsjednikom i trenerom i cilj je da se psihički u prvenstvo vrati na najbolji mogući način. Mislim da će to donijeti korak naprijed i da će navijači gledati ubrzo jedan novi Travnik", dodao je iskusni napadač. 

Inače, Travnik nakon osam odigranih kola zauzima 13. poziciju na tabeli sa sedam osvojenih bodova, koliko ima i Vitez. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.