Kouadio: Atmosfera je odlična, nadamo se pobjedi

Fudbaler Travnika uoči Rudara

Kouadio: Atmosfera je odlična, nadamo se pobjedi

Fudbaleri Travnika dodatno su napunili samopouzdanje nakon pobjede nad Čelikom, a sutra će u okviru 5. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Rudar Prijedorom. 

Najveću opasnost za prijedorski tim će predstavljati tamnoputi Germain Kouadio, čija je dobra prošlosedmična partija nagrađena priznanjem za najboljeg igrača utakmice. 

"Najvažnije je da svaku utakmicu ostanemo fukusirani na pozitivan rezultat. Atmosfera u ekipi je odlična. Borit ćemo se do kraja kako bi utakmicu završili dobrim rezultatom, a nadamo se pobjedi. Ne poznajem ekipu Rudara, nisam igrao protiv njih dosad, ali svaka igra je igra istine, pa ćemo vidjeti. Naša ekipa je u seriji pobjeda i dobre igre i nadam se nastavku ovakvog niza", izjavio je nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače.

Pozitivnom rezultatu u utakmici protiv Rudara nada se i mladi Nijaz Fazlić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Proslavili smo pobjedu protiv Čelika i okrećemo se sljedećoj utakmici. Uvijek dajemo svoj maksimum, a obećavam navijačima da će tako biti i protiv Rudara i svi igrači jedva čekaju da zabilježe novu pobjedu. Dokazali smo da posjedujemo kvalitet", smatra Fazlić, koji potom dodaje:

"Svaka utakmica je teška, ali vjerujem u svoje saigrače i nadam se da ćemo i ovaj vikend slaviti", zaključio je na kraju fudbaler Travnika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.