Dudić i Krčmarević odredili početne sastave

Meč počinje u 17:30 sati

Dudić i Krčmarević odredili početne sastave

S. Mlaćo

Nova sezona Premijer lige BiH počinje danas, a u jednom od najzanimljivih susreta današnjeg programa snage će na stadionu Perica Pavlović u Gabeli odmjeriti GOŠK i Željezničar.

Ova dva tima prije skoro mjesec dana odmjerili su snage u prijateljskom duelu, a isti je pripao Gabeljanima koji su slavili nakon preokreta rezultatom 2:1.

Trener Feđa Dudić i Slobodan Krčmarević odredili su početnih jedanaest koji će izaći na terenu od 17:30 sati:

NK GOŠK: Kozić, Hasanhodžić, Ereiz, Aletić, Kulović, Grvala, Đajić, Raguž, Ramić, Vego, Hasanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Pavić, Čurjuić, Bakrač, Arežina, Šabanadžović, Hajdarević, Rodin, Krpić, Zajmović.

Pravdu na ovom meču će dijeliti Zoran Grbić iz Prijedora sa svojim pomoćnicima Čedomirom Vićićem i Bojanom Maksimovićem. Četvrti sudija je Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi