Dudić i Vukas složni: Veća želja igrača Veleža odlučila je derbi

Pressica nakon derbija

Dudić i Vukas složni: Veća želja igrača Veleža odlučila je derbi

U prostorijama FK Velež poslije mostarskog derbija upriličena je pressica na kojoj su se novinarima obratili treneri Hari Vukas i Feđa Dudić.

Hari Vukas očekivano nije bio preraspoložen:

"Teška i neizvjesna utakmica koja je protekla u egalu i koju je odlučio jedan prekid. Igrači Veleža imali su veću želju i na kraju su uspjeli ugurati loptu u gol. To je odlučilo derbi, ništa drugo.

Potom se novinarima obratio trener Rođenih Feđa Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić: Od početka se nismo najbolje snašli u veznoj liniji, prepustili smo Zrinjskom inicijativu no nisu imali prilika sem one koju smo im mi samo poklonili. Mislim da je ipak najbolja šansa prvog poluvremena bila naša kada je Fajić zamalo zakasnio da pospremi loptu u mrežu. 

Od početka drugog dijela bili smo dosta bolji, stvarali smo pritisak i pomakli se prema gore. Pred kraj utakmice smo i pali ali smo se bazirali na taj prekid. Vjerujte da sam Zvoniću kad je ulazio rekao: "Hajde majstore zabij ga". Drago mi je da je on odlučio utakmicu, znamo svi šta je bilo pod Bijelim Brijegom, nije mu sigurno bilo lako idućih dana. Na kraju krajeva ni remi bio nezaslužen, no ni naša pobjeda nije nimalo nezaslužena. Više smo željeli pobjedu i mislim da je ta želja i odlučila derbi" - zaključio je Dudić

Top Komentari

Mostar
Hari Vukas Abd Vidimo se mi I Pod BB tamo treba da vas uzmemo nasa zelja je to Abd.. M.U.S.V.D.G
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi