Dudić: Nadam se dobrom rezultatu protiv Slavije

Travnik na otvaranju sezone gostuje Slaviji

Dudić: Nadam se dobrom rezultatu protiv Slavije

Nogometaši travničkog premijerligaša na otvaranju proljetnog dijela sezone gostuju u Istočnom Sarajevu kod Slavije. 

S obzirom da je u vezirskom klubu na zimskoj pauzi bilo dosta promjena, kako u upravnom odboru, tako i u igračkom kadru, jako zanimljiv će biti debi "novog"  Travnika. 

Zanimljiva činjenica je i ta da je novi kapiten NK Travnik, Feđa Dudić na Pirotu stigao upravo iz Slavije u toku zimskog prelaznog roka .

"Prije svega, velika je čast za mene što me je šef stručnog štaba Osman Bajrić postavio za novog kapitena, ali ujedno i velika obaveza da još više svojim igrama pomognem klubu da ostane u ligi u ovoj jako teškoj situaciji u kojoj se nalazimo", kaže Dudić, te dodaje: 

"U Lakavici se nadam dobrom rezultatu i veliki sam optimista. Sigurno da sam šefu prenio neka svoja saznanja o ekipi Slavije i da će sigurno biti od pomoći. Kako sam rekao u početku, očekujem opstanak i to je naš jedini cilj u ovom trenutku". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da će biti veliki pritisak, ali mislim da imamo dosta iskusnu ekipu i da to možemo podnijeti. Za ovu utakmicu svi su spremni i jedva čekamo da utakmica počne. Stigli su i papiri za strance tako da su svi u pogonu". 

"Na kraju bih iskoristio priliku i pozvao navijače da budu uz nas do kraja i ako Bog da da zajedno na kraju proslavimo opstanak našeg Travnika", rekao je novi kapiten Vezira Feđa Dudić u razgovoru za SportSport.ba

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.