13

Komentari (13)

tbra
Dudicu priznaj da si mrtvi zeljovac, cekamo te na grbavici da preuzmes kormilo.
Bajram Sabani
Veležov najveći problem trenutno su Zajmovic i Andžušić. Prvi spor ,nepokretan ,troši puno lopti ,bezopasan. Drugi glup ko konj ne može zabit da mu staviš prazan gol na tacni.
Objektivnost
Velež tone a ti se smiješ.Ovde platu primaš a uvlačiš se Želji.Dosta te brate,i tebe i Elvisovih igrača.
bk123
velez mo
bk123 ,sta tebe mađarski konjusaru boli ko je Elvis,komentarisi svoju međugorsku prciju osnovanu 92-ge,Od**** sa Velezovih tema
enko
Objektivni nisi objektivan i zato sto ne govoris objektivno moram ti reci objektivno da se nerazumijes u fudbal i da si objektivno neuk za ovakve komentare.
Comandini
Uzima tal od Elvisa 100% info!!! Bakota ga stiti misli da je posten a on nije.
bk123
velez mo ajmo na -9 brrr
bk123
velez mo pa šta reosnovani smo 92 u zabitom kraju Hercegovine zvanom Medjugorje, mi smo mala plastična prćija, mi smo sve što vi hoćete da budemo al malo smo vam nabili i kompleksa....živ ti meni bio a ja odo gledat tu malu prćiju, a ti obuci se dobro -9 će sad....brrrr
block123
Bk prvi put da si rekao istinu , da ste osnovani 92 , da ste iz kamenjara i mjesta medjugorja i da ste plastični , to je tako i biće tako . Može biti -20 ak uvijek će te biti plastičari . Imate para i kupujete utakmice kao sto i City radi . Hoće li doći kaljanac da vas gleda ,zna li se šta ?
block123
Plastičari nabijemo vas na vatru da se opet istopite . Dva plastična kluba trkaju se ko će vise kupit bodova i sudija a to su medjugorci i kamiondzija , samo kamiondzija ulaze svoje pare a ovi iz kamenjara ulazu naše pare . Dzaba sve to kad pola ljudi nikad neće znaci za vas ni da postojite . Plastika je uvijek plastika bez obzira na osvojeni broj bodova . A podstanari će doći na arenu , samo tamo neće biti kaljanac i onih seljačina koji ubacuju kamenja i fasisticki orgaju .
bk123
valjalo bi vam sad malo vatre na -9
block123
Nemoj vatre bolan opet će te se istopit . Pa vas nema 50 godina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.