Dudić o rasporedu na početku sezone: Ni njima sigurno nije drago što igraju s nama...

Trener Rođenih pred odlazak na Kupres

Dudić o rasporedu na početku sezone: Ni njima sigurno nije drago što igraju s nama...

M. Šljivak

FK Velež pripreme za novu sezonu Premijer lige nastavlja na Kupresu.

Izabranici Feđe Dudića tamo će odigrati dvije pripremne utakmice (Tuzla City i NK Široki Brijeg), a po povratku slijedi još nekoliko utakmica prija početka sezone.

Prethodno su Rođeni odigrali utakmice sa Željezničarom (poraz od 3:2) i GOŠK (remi 1:1), a trener Dudić je zadovoljan onim što je vidio većim dijelom ovih utakmica.

"Bilo je puno toka dobrog, posebno protiv Željezničara, a prvo poluvrijeme u Gabeli je bilo također dobro. Nisam zadovoljan igračima koji su izašli iz omladinskog pogona. Kad god su ušli mi smo primili golove. Oni više nisu juniori, ne bi im se to trebalo dešavati. Nadam se da će u narednoj sezoni izaći još igrača i da će biti još bolji".

Velež žrijeb na otvaranju sezone u Premijer ligi nije mazio. Već na početku sezone igrat će protiv najvećih favorita za titulu.

"Na otvaranju u pet kola igramo sa Željezničarom, Zrinjskim i Sarajevom. Ni njima nije sigurno drago što igraju sa nama u početnim kolima, ali to će pokazati koliko možemo, hoće li Velež ići visoko ili će to biti neka realnost - sredina tabele. Volio bih da je jedna jača, pa jedna slabija utakmica, ali šta je tu je".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nova imena u ekipi su Konstantin Chesmedjijev i Fejsal Mulić.

"Oni su zamjene za Maneva i Fajića. Moramo biti oprezni s njima na početku, nisu spremni još uvijek. Očekujemo još jedno novo ime, u pregovorima smo, ali moramo sačekati. Taj igač još igra ligu, doći će spreman", rekao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rodjak
a ti sljivak ko da si sa sljive pao,bola dje ti je spuzva na mikrofonu **** te ja, dobi upalu mozga probajuci da cujem sve sta kaze Duda, Cccccc koja patnja ****te
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi