Stadion Rođeni je prava fudbalska ljepotica

Iz dana u dan je sve ljepši

Stadion Rođeni je prava fudbalska ljepotica

M. Šljivak, foto: V. Bernadić

Mostarski Velež je bez ikakve dileme jedan od najpopularnijih i najvoljenijih klubova u Bosni i Hercegovini.

Rođeni su godinama imali velikih organizacionih problema, ali dolaskom novog rukovodstva sve je krenulo prema samom vrhu, pa je ovaj tim sada zasluženo među najboljim bh. timovima.

Igra na terenu prati se i organizaciono na jako dobrom nivou. Stadion Rođeni je iz dana u dan sve ljepši, a nešto više od tri sedmice pred početak sezone izgleda zaista fenomenalno.

Velež će domaće utakmice igrati u zaista odličnim uslovima i na veoma dobrom terenu, pa nema dileme da će svima biti veliko zadovoljstvo igrati u Mostaru.

Stadion Rođeni je istinska fudbalska ljepotica i sasvim sigurno da će u narednom periodu biti još i ljepši.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Svaka čast, lijepo je nema sta, pokazali ste nekima, kad se nešto hoće, da se trudom i radom može
43 1
nije.suplja
Top, svaka cast
31 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi