Dudić razočaran terenom, ali sasvim iskren: Sami smo krivi...

Trener FK Velež

Dudić razočaran terenom, ali sasvim iskren: Sami smo krivi...

M. Šljivak

Velež je danas iznenađujuće poražen na Otoci od Olimpika sa 2:1.

Tim Feđe Dudića pružio je slabu partiju. Domaći su to iskoristili i došli su do prvih bodova ove sezone. Naravno, trener Veleža je razočaran.

"Sami smo krivi. Igrali smo 65 očajnih minuta, sve smo lagano radili dok su se oni bacali na glavu. Čestitam ih. Neshvatljivo sa naše strane. Nije bilo igre, danas je pobijedila volja i želja i tako su pobijedili", rekao je Dudić i nastavio je:

"Ne volim da tražim alibi, kažem sami smo krivi, ali ovaj teren danas... Ne vodi ničemu... Ako hoćemo da nam liga napreduje, onda ne možemo igrati po ovakvim terenima. Mi smo se probudili tek od 70. minute, ali onda kad smo i htjeli igrati, onda je protivnik malo zadržavao. Sve u službi rezultata, možda nije fair-play, ali ljudi su imali nula bodova prije utakmice i pokušavali su da pobijede na svaki način. To su i uspjeli".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Brandao je falio prema naprijed.

"Falio nam je Brandao. Nemamo širinu, ubacujem bočne igrače na krilne, izmišljam pozicije. Iako ne zabija golove, on je među našim najboljim igračima. Probat ćemo riješiti situaciju sa njim, a ako ne budemo mogli riješiti, problem ga je registrovati. Problem je naći slobodnog igrača, malo ih je u trenažnom procesu, treba im dosta da se naviknu, a i papiri se čekaju dugo", zaključio je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehaga
Inace zvijezde Veleza su navikle igrat na wemblyu
47 11
starmac
Nema veze Duda.Idemo dalje.Savez je dozvolio da se igra na ledini i gotovo.Kriza dođe i prođe.Imamo šta imamo.
20 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi