Dudić u GOŠK dovodi pojačanje iz Čelika, Radeljić odlazi

Igračke promjene u klubu iz Gabele

Dudić u GOŠK dovodi pojačanje iz Čelika, Radeljić odlazi · Saznajemo

Bh. premijerligaš GOŠK iz Gabele će u nastavak sezone ući sa prilično izmijenjenim sastavom i sa nekoliko novih fudbalera u ekipi.

Kako SportSport.ba saznaje, novi član GOŠK-a postat će Emrah Hasanhodžić. Ovaj 24-godišnji stoper rodom iz Sarajeva je proteklu polusezonu proveo u Čeliku, za koji je odigrao 12 utakmica u Premijer ligi i dvije u Kupu.

Prije dolaska u Čelik, Hasanhodžić je igrao za mnogo klubova u Bosni i Hercegovini. Karijeru je počeo u Željezničaru, a zatim je u dvanavrata nastupao za visočku Bosnu, te za Jedinstvo, Igman i Travnik.

S druge strane, izvjesno je da za GOŠK u proljetnom dijelu sezone neće nastupati stoper Anto Radeljić, koji je izrazio želju za odlaskom u inostranstvo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK je već doveo jedno pojačanje za nastavak sezone, a riječ je o Stefanu Bariću (26) koji je došao iz Krupe.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi