Dudić uputio posljednje instrukcije, ali i dalje ima glavobolju

Velež obavio posljednji trening pred gradski derbi

Dudić uputio posljednje instrukcije, ali i dalje ima glavobolju

A. Čaušević

U srijedu se na stadionu pod Bijelim brijegom igra prvi mostarski derbi u ovoj sezoni. 

U prijepodnevnim satima je obavljena zajednička press konferencija, a da bi nekoliko sati kasnije igrači obje ekipe obavili i posljednji trening.

Na stadionu Rođeni trenirali su igrači Veleža uz posljednje instrukcije Feđe Dudića koji istina još uvijek ima jednu glavobolju.

Dudić je na konferenciji za novinare kazao da određenih problema s povredom ima Haris Ovčina koji se u proteklom periodu nalazi u odličnoj formi.

"Svi igrači su spremni osim Harisa Ovčine i moramo vidjeti šta će biti s njim. Jučer je na treningu doživio malu distorziju zgloba i pokušat ćemo sve da ga osposobimo za sutra i nadam se da će naša liječnička ekipa i on pokušati da bude na nivou, ali ako ne bude Bože moj", rekao je Dudić.

Posljednji trening je pokazao da Ovčina još uvijek nije spreman u potpunosti i da je njegov nastup pod velikim znakom pitanja i male su vjerovatnoće da će zaigrati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Dudić je prije samog treninga davao i posljednje instrukcije pojedinim igračima što je sasvim normalno obzirom na ulog koji nosi gradski derbi.

Utakmica na stadionu pod Bijelim brijegom igra se od 17 sati. Glavni arbitar susreta će biti Haris Kaljanac iz Sarajeva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Plemici, zgazite ih. Cijela BiH je uz vas!
9 6
Mackintosh
Ako imas glavobolju popi andol Hasane Dudicu
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije