Feđa Dudić stekao UEFA pro licencu

Odbranio diplomski rad

Feđa Dudić stekao UEFA pro licencu

A. Beganović

Šef stručnog štaba FK Velež, Feđa Dudić, odbranio je diplomski rad i tako je zvanično stekao UEFA Pro licencu.

U Sarajevu u Centru za edukaciju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Dudić je danas odbranio diplomski rad i dobio je UEFA pro licencu.

Šef struke mostarskog veleža odbranio je rad na temu "Analiza rada menadžmenta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk Split".

"Ovom prilikom se zahvaljujem Team manageru HNK Hajduk i mom prijatelju Stipi Badrovu te Hariju Vukasu koji su mi bili od velike pomoći i koji su mi na kraju krajeva omogućili da staž odradim u instituciji kakva je HNK Hajduk - kazao je Dudić

Podsjetimo, Dudić u ovoj sezoni s klup sjajno predvodi Velež. Rođeni se nakon 19 odigranih kola nalaze na 4. mjestu tabele i do kraja sezone borit će se za izlazak na evropsku scenu.


Top Komentari

Ga_Zi_JA
Cestitke NAJVECEM KLADIONICARU U BH FUDBALU..
4 12
mostarac
Bravo Duda lafe cestitam
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi