Dudić zadao žestok tempo, priključio se i Hajdarević

Gabeljani vrijedno rade

Dudić zadao žestok tempo, priključio se i Hajdarević

Samir Mlaćo

Od nedjelje se na pripremama na Kupresu nalaze i nogometaši GOŠK-a iz Gabele. Gabeljani vrijedno rade te vjeruju da će u novoj sezoni pokazati svoje kvalitete i ispuniti ciljeve.

Feđa Dudić ne štedi svoje izabranike svjestan da ih očekuje mnogo posla u novoj sezoni, a u timu vlada sjajna atmosfera.

"Na Kupresu imamo sjajne uslove za rad i zaista je ovaj centar za svaku pohvalu. Radimo u uslovima koji su za svaku pohvalu, a to je svakako jedna od najbitnijih stvari kada izaberete mjesto za pripreme. Vjerujemo da rezultat na kraju neće izostati", istakli su iz NK GOŠK.

Na današnjem poslijepodnevnom treningu pojavio se i napadač Nermin Hajdarević koji dolazi na jednogodišnju posudbu iz mostarskog Zrinjskog, a stigao je u društvu prvog čovjeka kluba Luje Ilića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hajdarević je ponikao u Slobodi, a zatim je potpisao za Zrinjski. Prema svemu sudeći neće biti posljednje ljetno pojačanje GOŠK-a, s obzirom da čelnici kluba vode pregovore sa još nekoliko nogometaša.

GOŠK će u nedjelju odigrati prijateljsku utakmicu protiv Radnika, a zatim će ekspedicija iz Gabele put kući.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi