Dudo: Ovdje sam riješio egzistenciju

Prvotimac Sarajeva karijeru nastavlja u Iranu

Dudo: Ovdje sam riješio egzistenciju

Sada već bivši igrač Sarajeva, koji je prije nekoliko dana preselio u Iran, Edin Dudo, kaže kako je zadovoljan kako klubom, tako i uslovima u njemu.

"Drago mi je što sam došao u Iran, da konačno riješim svoja egzistencijalna pitanja. Klub je dobro organizovan, a ja sam dobio dobre uslove za prelazak u njihove redove. Srećom da je ovdje i Muhamed Alaim, pa nam je puno lakše. Klub ima ambicije da uđu u prvu ligu i nadam se da ću im pomoći u toj namjeri", kaže bivši igrač Sarajeva za naš portal

Ovaj vezni fudbaler proveo je dvije godine na Koševu i nije mogao a da ne spomene svoj bivši klub.

"Napustio sam Sarajevo teška srca, jer je to moj voljeni klub, ali sam morao misliti na svoju egzistenciju. Vjerujem da ću se opet vratiti na Koševo i u svom klubu završiti karijeru. Sada je u Sarajevu nova uprava, koja je veoma ambiciozna i zna šta radi. Doveli su dobra pojačanja i vjerujem da mogu postati prvaci države", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba Edin Dudo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.