"Duel sa BiH nam je od vitalnog značaja"

Marius Silviu Alexe

"Duel sa BiH nam je od vitalnog značaja"

Adnan Beganović

Mladi fudbaler bukureštanskog Dinama i rumunski reprezentativac, Marius Silviu Alexe, nije previše razočaran zbog poraza svoje momčadi od Steaue u finalu Kupa.

Naime, Alexe je za tamošnje medije izjavio da je utakmica rumunskog nacionalnog tima sa našom reprezentacijom mnogo značajnija od finala Kupa.

"Drago mi je što sam dobio poziv za duel sa Bosnom i Hercegovinom. Nadam se da ćemo savladati Bosnu i Hercegovinu, te da ćemo tako ostati u utrci za plasman na Evropsko prvenstvo. Duel sa BiH od vitalnog je značaja za našu selekciju i mnogo je važniji od finala Kupa", rekao je Alexe za rumunske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.