Dug prema Slobodi stvorio probleme Zvijezdi 09

Da li će sve biti riješeno?

Dug prema Slobodi stvorio probleme Zvijezdi 09

S. Mlaćo

Zvijezda 09 nalazi se na pragu opstanka u ligi, te se čini da će tim iz Etno Sela Stanišići i naredne sezone igrati elitni rang bh. nogometa.

Dok im na terenu ide poprilično dobro u posljednjim mečevima, u Zvijezdi 09 ipak našli su se u problemima.

Naime, Disciplinska Komisija NS BiH obavezala je Zvijezdu 09 o isplati finansijskog dugovanja prema FK Sloboda Novi Grad u iznosu od 17.750.00 KM.

Radi se o novcu proisteklom po osnovu treniranja igrača Aleksandra Vojnovića, shodno Odluci Komisije za status i transfer igrača Opštinskog fudbalskog saveza Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09 je dužna isplatiti navedeni iznos imenovanom klubu najkansije do 30.04., pod prijetnjom suspenzije od odigravanja prvenstvenih i kup utakmica za takmičarsku 2018/19.

Top Komentari

tuzlaak
Mamu vam seljačku jbm... Slika s Tušnja a Sloboda Bosanski Novi... seljački portal ,smrdljivi...
0 4
Gasirotti
Ko zaposli ovde ovogo novinara "S. Mlaćo", velika bruka za portal.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije