Duga je noć pred defanzivcem Borca

Banjalučani remizirali sa Zrinjskim

Duga je noć pred defanzivcem Borca

A. Čaušević

Borac je u 17. kolu Premijer lige odigrao 0:0 sa Zrinjskim, a ovaj susret nije uspio završiti Marko Jovanović.

Iskusni defanzivac koji je jedan od najboljih defanzivaca liige se povrijedio u drugom poluvremenu kada je dobio nezgodan udarac u lice.

Nakon udarca ukazana mu je ljekarska pomoć da bi Branislav Krunić bio primoran da ga zamijeni u samom finišu utakmice.

Jovanović je nakon toga prevezn u bolnicu gdje mu je konstantovana povreda jagodične kosti te će će biti zadržan u bolnici.

"Marko Jovanović danas u toku utakmice protiv HŠK Zrinjski zadobio je povredu laktom u predjelu jagodične kosti nakon čega je uslijedilo krvarenje iz nosa. Jovanović je zbrinut na poluintenzivnoj njezi Klinike za ORL na UKC RS u toku utakmice, gdje mu je urađen dijagnostički CT pregled.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marko je zadržan u UKCRS, stanje mu je stabilno, a tačna dijagnoza biće poznata nakon posmatranja i dalje opservacije u jutarnjim časovima“, saopšteno je iz FK Borac.

Jovanović je u dosadašnjem dijelu sezone za Borac upisao 16 ligaških nastupa te postigao dva gola.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Brz oporavak. Znao sam da nije dobro cim on lezi i ne ustaje, taj momak se nikad ne izlezava onako. On je lavčina na terenu
2 1
ciroa
A pokvateni sarajevski sudija je za taj start pokazao samo žuti karton i to tek naknadno...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi