Dujković se vratio u Slaviju kao trener golmana

Nekadašnji reprezentativac BiH

Dujković se vratio u Slaviju kao trener golmana

Nekadašnji golman reprezentacije BiH Ratko Dujković (34) vratio se u Slaviju iz Lukavice.

Dujković je krajem prošle godine odlučio da okači kopačke o klin, a i nakon karijere će ostati u fudbalu, što potvrđuje i novi posao koji je dobio.

Naime, Dujković će u narednom periodu raditi u Slaviju i bit će zadužen za rad sa golmanima, a klubu su odlučili i da ga registruju kao igrača, kako bi u slučaju nepredviđenih okolnosti mogao stati na gol.

Tokom igračke karijere Dujković je imao priliku da nosi dres Slavije u periodu od 2006. do 2013. godine. Još je branio za Čelik, Olimpik, Rudar Kakanj, Zrinjski i iransku Saipu.

Slavija se inače u Prvoj ligi Republike Srpske nalazi na četvrtoj poziciji sa 27 osvojenih bodova, deset manje od vodećeg Rudar Prijedora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne inf0rmacijee provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi