Duljević: Armenci su namučili i Italijane, ali sve je do nas

Reprezentativac BiH pred sutrašnji meč

Duljević: Armenci su namučili i Italijane, ali sve je do nas

Fudbalski reprezentativci BiH s velikim optimizmom iščekuju sutrašnju kvalifikacionu utakmicu protiv Armenije.

Nakon što su prethodno deklasirali Lihtenštajn, Zmajevi predvođeni Robertom Prosinečkim nastojat će da se i iz Jerevana vrate s punim plijenim kako bi ostali u igri za Euro 2020.

Nimalo lagan posao u Jerevenu ne očekuje ni Haris Duljević, igrač koji je u minulom meču ušao s klupe i postigao po gol i asistenciju.

"Bit će teša utakmica, namučili su i Italiju, ali mi ako odigramo onako kako znamo - problema neće biti. Nemamo prava na kiks. Moramo ih dobiti i u dobrom ozračju dočekati sljedeće dvije utakmice koje će vjerovatno biti i odlučujuće u kvalifikacijama", kaže Duljević.

Na konstataciju kako je pokazao da je igrač za startnu postavu, Duljević skromno odgovara.

"Ma, najbitnije je da smo pobijedili. Spremno sam čekao svoju šansu i hvala Bogu ispalo je tako kako jeste."

Ovog ljeta Duljević je Dynamo Dresden zamijenio Nimes.

"To je stepenica više u mojoj karijeri, ipak se radi o jednoj od najjačih liga u Evropi. Na startu je sve super, odigrao sam četiri utakmice i stvarno nemam primjerdbe. Jezik? E, to je malo teže, problem je što dosta igrača ne priča engleski, ali snalazim se...", istakao je Duljević.

Top Komentari

teddy sheringham
Za Miloševića je dr.mr.sci.
4 1
Fce
Momak je igracina masina svaka cast zmaju
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi