Duljević: Bićemo spremni za Borussiju

Prvotimac Sarajeva pred duel sa Borussijom

Duljević: Bićemo spremni za Borussiju

Adnan Beganović

Fudbalere Sarajeva u četvrtak, 21. augusta, očekuje prva utakmica play off-a za Evropsku ligu. Protivnik bordo momcima bit će Borussia Monchengladbach, a utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" počinje u 20.45h.

O duelu sa Borussijom, te utakmici s Veležom za kluspku stranicu govorio je Haris Duljević.

"Željeli smo nastaviti pobjednički niz u prvenstvu, međutim, to nam nije pošlo za rukom. Iako smo bili dominatni tokom svih 90 minuta utakmice, nismo ostvarili pobjedu. Jednostavno, nismo imali sreće i vjerujem, da će se na nekoj narednoj utakmici u našu korist vratiti sve propuštene prilike sa naše posljednje utakmice", kazao je Duljević za službenu stranicu kluba..

"Prije svega, moram istaći, da smo sretni što smo uspjeli dovesti jednu tako jaku ekipu na Koševo. Borusija je kvalitetna ekipa i u svojim redovima imaju nekoliko vrhunskih igrača. Igrati protiv jedne ekipe iz Njemačke, nagrada je za ono što smo do sada postigli i vjerujem da ćemo, kako naši navijači, tako i mi na terenu, uživati u ovom dvoboju", dodao je Duljević.

Iako su fudbaleri njemačke ekipe favoriti, Duljević ipak smatra da Sarajevo nije bez šansi u play off-u.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Respektujemo protivnika, ali vjerujem da i mi imamo svoju šansu, naročito na Koševu, pred punim tribinama naših navijača. Upoznajemo se još uvijek sa njima i bit ćemo spremni za utakmicu u četvrtak. Borusija je favorit, ali siguran sam, da ćemo pokazati da se možemo nositi sa jednim takvim protivnikom", zaključio je Duljević.

Ulaznice za utakmicu Sarajevo i Borussija su puštene u prodaju, a mogu se nabaviti na standardnim prodajnim mjestima, te u fan shopu, kao i putem portala kupikartu.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.