Fudbaler FK Sarajevo nakon pobjede

Duljević: Ova pobjeda je za Mateja Delača

Sarajevo je danas rezultatom 4:1 savladalo Velež i tako se vratilo u sami vrh tabele.

Dobru partiju za pobjedničku ekipu pružio je ofanzivni veznjak Harris Duljević, koji je nakon visoke pobjede bio raspoložen i zadovoljan.

"Mislim da smo odigrali jednu jako tešku utakmicu na katastrofalnom terenu. Drago mi je što smo uspjeli pobijediti i tako ćemo ići iz utakmice u utakmicu. Želim ovim putem pozdraviti našeg kolegu Mateja Delača koji se povrijedio. Ova pobjeda je za njega", rekao je Duljević.

Navijači Sarajeva su u prvom poluvremenu fudbalerima na terenu posvetili parolu kojom su iskazali nezadovoljstvo njihovim partijama, a Duljević takve stvari nije želio komentarisati. Fudbaler Sarajeva je pričao samo o dešavanjima na terenu, a najavio je i predstojeći dvomeč sa Slavijom u okviru Kupa BiH:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"I u Istočnom Sarajevu ćemo ići na pobjedu, baš kao i u svakoj utakmici. To nam je uvijek cilj. Svojom formom sam zadovoljan, ali uvijek može bolje".

"Mini ciklus priprema nam je dobro došao nakon derbija kojeg smo izgubili. Dosta smo radili i danas smo pokazali određeni dio toga. Žao mi je što je teren bio loš, zbog toga nismo pokazali sve što smo mogli", zaključio je Haris Duljević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti