Duljević sa Nimesom otkinuo bodove Lyonu

Bh. fudbaler igrao prvo poluvrijeme

Duljević sa Nimesom otkinuo bodove Lyonu

M. Šljivak

Veliko iznenađenje je u 4. kolu Ligue 1 napravio Nimes u Lyonu gdje je protiv favorizovanog domaćina odigrao neriješeno 0:0.

Iako je pred meč tim Rudija Garcije važio za velikog favorita na kraju je Nimes uspio da se odbrani u ovom duelu i da dođe do boda.

Nimes je bio jako opasan u ovom meču. U prvom poluvremenu su pogodili i prečku, imali su dobre napade koje nisu iskoristili.

Lyon je u drugom poluvremenu pokušavao da dođe do pobjede. Napadi su međutim bili uzaludni i ostalo je do kraja meča 0:0.

Nimesu je ovo četvrti bod u sezoni, a Lyon ima jedan bod više.

Haris Duljević je počeo meč u gostujućem timu, a odigrao je prvo poluvrijeme.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 4. kolo:

Lyon - Nimes 0:0

Top Komentari

zvjezdan10
Duljević je igrao ovo poluvrijeme špica a ne krilo kao inače. I odgovorno tvrdim da ga onaj levat od trenera bezveze izbacio,2 puta u dvije kontre je bio sam i onaj hajvan mu ne dodaje nego solira ,neki Ferhat šta ja znam, mislio sam da je do njega što ne igra više ali sad vidim da nije to baš samo njegova krivica neko i trener izmišlja gluposti.
9 1
Fino alla Fine
I ovaj u repki, zato smo jednom bili na velikom takmičenju i Bog dragi zna kad?!!!
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi