Fudbaler FK Sarajevo

Duljević: Vjerujem da će Ješić dobro posložiti tim

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Nekoliko fudbalera Sarajeva odradilo je ljekarske preglede u poliklinici Atrijum koja se nalazi u Radon Plazi. 

Među njima je bio i 22-godišnji kapiten Haris Duljević koji se u razgovoru za medije osvrnuo na proteklu prvenstvenu pauzu, ambicije za nastavak sezone i svoje zdravstveno stanje.

"Velika pauza je bila između nas, malo smo se odmorili i drago mi je što se danas okupljamo. Nadam se da ćemo dobro proći pripreme i dati sve od sebe da uđemo u nastavak sezone što spremniji", izjavio je Duljević.

Duljević, koji se povezuje sa brojnim klubovima, dodao je da se ambicije Sarajeva svode isključivo na osvajanje duple krune.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je dosta odlazaka i dolazaka u ovom prijelaznom roku. Vjerujem da će trener Miodrag Ješić to postrojiti kako treba i nadam se da ćemo što bolji i jači ući u drugi dio sezone. Ićemo iz utakmice u utakmicu i boriti se za duplu krunu", istakao je Duljević, te se osvrnuo na svoje zdravstveno stanje.

"Oporavio sam se hvala Bogu i nadam se da ću se što bolje spremiti."  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi