Dumibia: Volio bih igrati za Chelsea

Dumibia: Volio bih igrati za Chelsea

Napadač CKSA Moskve, Seydu Dumibia istakao je kako bi želio da zaigra u engleskoj Premier ligi, pogotovo u momčadi sa Stamford Bridgea.

22-godišnji napadač se pridružio ruskoj ekipi iz švicarskog Young Boysa u januaru ove godine i priznaje da se teško navikava na život u Rusiji.

Seydou je bio dio reprezentacije Obale Slonovače koja je ovog ljeta nastupila na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a sada ističe kako bi se volio pridružiti sunarodnjacima, Drogbi i Kalouu u Chelseaju.

"Chelsea je moja omiljena ekipa od kada sam bio dijete", rekao je Seydou čija se vrijednost procjenjuje na pet miliona funti, dodavši:

"Moj san je igrati u Engleskoj. Moskva je previše hladna za mene."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.