Đumić upisao asistenciju, Duljeviću deset minuta
Konačno je minutažu upisao i Duljević.

Remi Dresdena na gostovanju

Đumić upisao asistenciju, Duljeviću deset minuta

S. Mlaćo

Danas su odigrana tri susreta 15. kola Njemačke druge lige, popularne Cvajte. St. Pauli i Dynamo Dresden su podijelili bodove. Bilo je 1:1, a nakon prvih 45. minuta mreže se nisu tresle.

St. Pauli je poveo u 47. minuti preko Dudziaka, a ta rezultat bio je na semaforu sve do 86. minute. Muller je glavom pogodio na asistenciju bh. nogometaša Darija Đumića i donio gostima vrijedan bod.

Drugi bh. reprezentativac u Dresdenu  Haris Duljević na terenu je proveo deset minuta s obzirom da je u 80. minuti ušao u igru umjesto Berke.

Đumić je pored asistencije upisao žuti karton, te na terenu proveo svih 90. minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi