Blistao je protiv Austrije

Duljević: Kakva atmosfera... Možda i bolja nego u BiH

Nogometna reprezentacija BiH osvojila je bod u Beču i izborila plasman u Ligu A.

Zmajevi su protiv respektabilne reprezentacije Austrije odigrali dobar meč i sasvim zasluženo osvojili bod u Beču, a jedan od onih koji je blistao u današnjem meču bio je Haris Duljević.

Nakon utakmice, očekivano, nije skrivao zadovoljstvo.

"Presretni smo. Odigrali smo vrlo zanimljivu utakmicu i na kraju je ovo možda i najrealniji ishod. Zaslužili smo da završimo kao prvi u grupi, vidjet ćemo šta će se dalje dešavati..." , kazao je Duljević.

Priznaje da je oduševljen atmosferom na stadionu.

"Fenomenalna atmosfera! Možda i bolja nego na svim utakmicama u BiH, ali nadam se da će navijači nastaviti ovako da nas bodre. Hvala svima koji su došli."

I dok u reprezentaciji igra fenomenalno, u klubu je - klupa.

"Za reprezentaciju ću i poginuti ako treba. Nadam se da ću kad se vratim nastaviti da igram i u Dresdenu."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Dela
BRAVO HARI MAJSTORE...
7 0
Seva1956
Da je ušla, samo da je ušla. Raja najviše vole borce na terenu,a TI SI TAJ !!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi