"Dunga i Melo su glavni krivci za poraz"

Brazilski mediji "razapeli" Dungu i Mela

"Dunga i Melo su glavni krivci za poraz"

O. Lekić

Nakon poraza od Holandije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, brazilski mediji "razapeli" su selektora Carlosa Dungu i Felipea Mela.

"Melo je glavni krivac. Prvo je zabio autogol, a onda je dobio crveni karton. Igrč koji je bio simbol Dungine ere je u stvari slika poraza",  piše O Dia, dok  O Correio Brazilense selektora Dungu vidi kao glavnog krivca za brazilsku blamažu.

"Završila je Dungina era u brazilskom fudbalu. Baš kao 1990. godine u Italiji, Dunga je odgovaran za neuspjeh, a jedan od igrača u koje je imao najveće povjerenje, Felipe Melo, glavni je krivac za današnji poraz", piše O Correio Brazilense.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.