Dunga pozvao Grafitea

Za prijateljski susret sa Republikom Irskom

Dunga pozvao Grafitea

Adnan Beganović

Selektor brazilske fudbalske reprezentacije, Carlos Dunga, za prijateljski susret sa Republikom Irskom pozvao je napadača njemačkog Wolfsburga, Grafitea.

Saigrač naših Zvjezdana Misimovića i Edina Džeke u prijateljskom susretu sa Republikom Irskom mijenjat će povrijeđenog Luisa Fabiana, a s obzirom da će nakon ovog susreta Carlos Dunga objaviti konačnu listu kandidata za nastup na Svjetskom prvenstvu, može se reći da je Grafite dobio priliku u posljednji čas da se nametne brazilskom selektoru.

Spisak brazilskih reprezentativaca:

Julio César (Inter) i Doni (Roma), Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro) i Michel Bastos (Lion), Juan (Roma), Lucio (Inter), Luisao (Benfica) i Thiago Silva (Milán),  Gilberto Silva (Panathinaikos), Josué (Wolfsburg), Felipe Melo (Juventus) i Lucas (Liverpool), Kaká (Real Madrid), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Julio Baptista (Roma), Kléberson (Flamengo) i Carlos Eduardo (Hoffenheim), Robinho (Santos), Adriano (Flamengo), Nilmar (Villarreal) i Grafite (Wolfsburg).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.