Dunga spreman preuzeti Fiorentinu

Siniša Mihajlović pod pritiskom

Dunga spreman preuzeti Fiorentinu

Bivši selektor Brazila, Carlos Caetano Bledorn Verri poznatiji kao Dunga, zainteresovan je za preuzimanje klupe Fiorentine, a to je potvrdio i njegov menadžer.

Trenutni trener Viola, Siniša Mihajlović je pod pritiskom i već su se počeli spominjati njegovi nasljednici, a jedan od njih je Dunga.

"Slažem se sa Fiorentinom da ne želimo ništa raditi po tom pitanju do decembra", kaže Antonio Caliendo, Dungin menadžer, te dodaje:

"Ukoliko bi Viole uputile poziv Dungi i ponudili mu posao, on ga ne bi odbio, ali on želi da se opusti nakon razočaravajućeg Svjetskog prvenstva."

Međutim, srbijanski stričnjak nije toliko uspaničen, te očekuje bolje dane za Fiorentinu.

"Imamo vrlo dobar tim i uskoro ćemo prevazići sve probleme. Možda sam izgubio povjerenje nekih, ali znam kako igrati fudbal", kaže Siniša Mihajlović, te dodaje:

"Moramo nastaviti raditi i gledati naprijed, tako da će se situacija okrenuti u našu korist. Svjesni smo da smo na dnu tabele gdje nas niko ne očekuje. Lakše je promijeniti trenera nego igrače, ali ne dam se."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti