Dupovac: Odigrali smo dobru utakmicu

Iskusni defanzivac bordo tima

Dupovac: Odigrali smo dobru utakmicu

S. Mlaćo

Bez većih problema FK Sarajevo je danas savladao FK Goražde 3:0. Radilo se o generalci pred drugi dio sezone i u bordo taboru su zadovoljni.

Svoje viđenje meča dao je Amer Dupovac.

"Imali smo pet pripremnih utakmica, tri kvalitetne u Antaliji, a to je neki drugi level. Danas smo igrali protiv kvalitetnog federalnog prvoligaša i odigrali smo dobru utakmicu. Sada predstoji zadnja sedmica i slijede pripreme za Tuzlu City", kazao je Dupovac.

Prokomentarisao je i mlade igrače.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ima dosta mladih, pokazali su da su odlični. Na njima je da se bore i dokažu", dodao je Dupovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi