Dupovac pronašao novi angažman?

Seli u Srbiju

Dupovac pronašao novi angažman?

Nekadašnji kapiten Sarajeva Amer Dupovac karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u susjednoj Srbiji. 

Dupovac je ovog ljeta postao slobodan igrač, nakon što je RNK Split zbog finansijskih problema izbačen u treći rang takmičenja, a čini se kako će nova stanica u njegovoj karijeri biti srbijanski superligaš Borac iz Čačka. 

Pojedini mediji iz susjedstva objavili su kako je Dupovac postigao dogovor sa čelnicima Borca, u kojem već nastupa Miroljub Kostić s kojim je ranije dijelio svlačionicu u Sarajevu. 

U prošloj sezoni Dupovac je kao igrač RNK Split odigrao 23 prvenstvene utakmice. Od 2010. do 2015. godine je bio u matičnom Sarajevu, a jedno vrijeme je nosio i dres moldavskog Sheriffa. 

Dupovac je ranije bio član mlade reprezentacije BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi