Duraković: Naredne dvije utakmice su jako važne za nas

Bratstvo želi pobjedu u Hadžićima

Duraković: Naredne dvije utakmice su jako važne za nas

E. Oštraković

Bratstvo će u nedjelju gostovati u Hadžićima kod ekipe Radnika, te će tamo pokušati prekinuti seriju bez pobjede.

Naime, izabranici Nikole Nikića za pobjedu ne znaju već pet kola, a u posljednjem kolu poraženi su na domaćem terenu od Orašja.

Ipak, u taboru Bratstva vjeruju da mogu doći do pobjede u Hadžićima iako im nedostaje nekoliko igrača koji su povrijeđeni.

"Nažalost nismo uspjeli ostvariti pobjedu protiv Orašja, ali mislim da je to bio jedan naš jako loš dan. Odmah smo se okrenuli utakmici protiv Radnika gdje ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede. Naredne dvije utakmice su jako važne, a ako uzmemo šest bodova to bi bilo jako važno, jer bi se približili sredini tabele", rekao je Elvir Duraković, nogometaš Bratstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi