Maid Jaganjac: Bod iz Gabele je važan za miran završetak prve polusezone
Maid Jaganjac igra u sjajnoj formi u dresu Bratstva.

Nogometaš Bratstva za SportSport.ba

Maid Jaganjac: Bod iz Gabele je važan za miran završetak prve polusezone

E. Oštraković

Bratstvo će narednog vikenda na svom terenu dočekati ekipu Orašja, te će pokušati upisati novu pobjedu.

Tim koji sa klupe predvodi Nikola Nikić u prošlom kolu je remizirao u Gabeli sa GOŠK-om, a gol za Bratstvo postigao je Maid Jaganjac.

"Generalno zadovoljni smo bodom, posebno jer smo imali tri vezana poraza. Išli smo u goste ekipi koja je jedan od kandidata za ulazak u Premijer ligu. Imali smo vodstvo do 77. minute, ali smo primili gol iz penala. Sve u svemu ovaj bod će nam doći jako dobro, kako bi u završnicu prvog dijela prvenstva ušli dosta mirnije", rekao je Jaganjac.

Bratstvo je u tri od posljednje četiri utakmice imalo vodstvo do posljednjih petanest ili dvadeset minuta, ali je na kraju upisalo poraze u tim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Upravu ste, čini mi se da se to dešavalo uvijek od 75. minute. Stvarno ne znam da li je to pad snage. Ima tu i dosta neiskustva, dobijali smo neke glupe crvene kartone i mislim da je to najviše kumovalo", izjavio je Maid Jaganjac, te je dodao:

"Protiv Orašja želimo pobjedu. Moramo dati maksimum i u utakmicu ući dosta jako. Orašje u posljednje vrijeme diže formu, ali ako damo makskimum možemo očekivati bodove", završio je nogometaš Bratstva, Maid Jaganjac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti