Odlazak iz Tuzla Cityja

Sporazumni raskid sa Durakovićem

Odlazak iz Tuzla Cityja

Adnan Beganović

Elvir Duraković i Tuzla City su sporazumno raskinuli saradnju.

Ovu informaciju na službenim stranicama je potvrdio i trenutni lider premijerligaške karavane, a nije poznato gdje će mladi fudbaler nastaviti karijeru.

Duraković je u redove Tuzla Cityja stigao na početku prošle sezone iz Bratstva iz Gračanice.

Odigrao je devet mečeva u prošloj sezoni, dok u ovoj nije upisao nijedan nastup, pa je sporazumni raskid ugovora, stiče se dojam, i najbolja opcija za obje strane.

U dosadašnjoj karijeri nastupao je još i za juniorske timove Željezničara i Zrinjskog, a iz Tuzla Cityja su mu se zahvalili na saradnji i poželili mnogo sreće u nastavku karijere.

"Elvir Duraković nije više član Tuzla Cityja! Ovaj 21-godišnji defanzivac i naš klub dogovorili su sporazumni raskid ugovora, nakon čega je Elvir odlučio da potraži novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duraković je u plave redove došao prošle sezone iz gračaničkog Bratstva, a s obzirom da u zadnje vrijeme nije imao puno prilike za igru, obje strane su postigle dogovor da je najbolje za Durakovića da potraži sredinu u kojoj će imati više prostora za minutažu.

Durakoviću se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere", naveli su iz Tuzla Cityja na službenoj stranici.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DeteVi
Hoće li Pjanić stići kao zamjena?
3 4
fksarajevo
i nije neki igrac
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi