Durant u Njemačkoj

Durant u Njemačkoj

Midhat Šljivak

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durant, mogao bi uskoro pojačati ekipu sa začelja košarkaške Bundeslige, Bayreuth

Rukovodstvo njemačkog kluba potvrdilo je da su pregovori sa Durantom u završnoj fazi.

-Završavamo sa pregovorima. Durantov menadžer bi nam trebao uskoro poslati ugovor, a mi smo obezbijedili sponzora koji će da pokrije sve troškove oko Duranta, istakli su predstavnici ovog bundesligaša.

Problem bi, ipak, mogao predstavljati i izraelski prvak Maccabi, koji je također objavio da su pregovori sa Durantom u završnoj fazi. Bayreuth je trenutno na 14. mjestu Bundeslige sa omjerom od tri pobjede i pet poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti