Đurasović karijeru nastavlja u Ukrajini

Đurasović karijeru nastavlja u Ukrajini

A. Beganović

Nekadašnji košarkaš sarajevske Bosne, Božo Đurasović, karijeru će nastaviti u Ukrajini, tačnije u redovima tamošnjeg ligaša Politehnike.

Nakon što se razišao sa njemačkim Giesenom bh. internacionalac nije dugo bio bez kluba. Naime, Đurasović je dogovorio saradnju sa Politehnikom, ukrajinskom momčadi koja se trenutno nalazi na začelju tabele tamošnjeg prvenstva.

Treba istaći da iz trenutno posljednjeplasirane momčadi ukrajinske lige dolazi još jedna vijest koja kaže da je došlo do prekida saradnje sa nekadašnjim igračem Širokog, Vedranom Morovićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.