Đurđević: Ovo je moj teren, moj grad i moja pravila

Mladi napadač Srbije presudio Norvežanima

Đurđević: Ovo je moj teren, moj grad i moja pravila

D. Vejo

Uroš Đurđević ne prestaje da rešeta mreže protivničkih reprezentacija.

Tako je bilo i večeras, gdje su Orliću u prvoj utakmici baraža za odlazak na EP u Poljsku, slavili na stadionu Partizana protiv Norveške rezultatom 2:0. Upravo prvi gol postigao je centarfor crno-bijelih, koji puca od samopouzdanja.

"Ostvarili smo dobar rezultat pred revanš, to je najbitnije. Naravno da mi mnogo znači što sam ponovo pogodio, ali to ne bi bilo moguće bez mojih saigrača. Mi se ne bojimo nikog, pa ni Norveške, što smo dokazali večeras. Ovo je moj teren, grad i moja pravila. Niko ne smije doći u Beograd i prijetiti nama, ne ide to tako", rekao je nakon meča centarfor Srbije, Uroš Đurđević.

Kratko je prokomentarisao i Realovu zvijezdu, mladog Edegarda.

"Ko je to, nisam ga ni vidio", istakao je Đurđević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi