Đurić dobio ponudu koju baš i neće pretjerano razmatrati

Na izlaznim vratima Salernitane

Đurić dobio ponudu koju baš i neće pretjerano razmatrati

Milan Đurić traga za novim klubom nakon što mu je saopšteno kako nije u planovima Salernitane.

Iako je u finišu sezone pružao vrlo dobre partije, mediji u Italiji špekulišu kako je naš fudbaler na izlaznim vratima Salernitane, jer ga navodno u timu ne želi vidjeti trener Gian Piero Ventura.

Navodno se Đurić ne uklapa u u koncepciju na kojoj bivši selektor Italije želi graditi igru svoje momčadi, a prema posljednjim informacijama, ovom bivšem reprezentativcu naše zemlje ponuda ne nedostaje i vrlo brzo bi trebao riješiti pitanje nove sredine.

Ranije se špekulisalo kako ga na svom radaru ima Verona, a sada je navodno i na listi želja Padove, no teško je vjerovati da bi se mogao dogoditi ovaj transfer, pogotovo jer se radi o klubu koji je - trećeligaš.

Đurić je prošle sezone za Salernitanu zabio sedam pogodaka, a u ovaj tim je stigao iz Bristol Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi