Milan Đurić od naredne sezone u novom timu?

Bh. napadač napušta Salernitanu

Milan Đurić od naredne sezone u novom timu?

Nekadašnji reprezentativac BiH Milan Đurić pred odlaskom je iz Salernitane, pišu mediji u Italiji.

Đurić je u Salernitanu došao prošlog ljeta iz Bristol Cityja i iza sebe ima solidnu sezonu, no ako je suditi prema onome što pišu na 'čizmi', nakon godinu dana bi mogao promijeniti sredinu.

Navodno Đurića u svom timu ne želi vidjeti novi Salernitanin trener Gian Piero Ventura jer se, kako se navodi, korpulentni bh. napadač ne uklapa u njegovu koncepciju na kojoj želi zasnivati igru svoje ekipe.

Tako će Đurić morati da potraži novu sredinu u narednim sedmicama, a otežavajuću okolnost svakako će mu predstavljati to što ima važeći ugovor, kao i činjenica da Salernitana namjerava njegovom prodajom vratiti dobar dio uloženih sredstava.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije se špekulisalo kako Đurića u svojim redovima želi vidjeti Verona u kojoj ga vide kao trećeg napadača koji bi "pravio društvo" Samuelu Di Carmineu i Giampaolu Pazziniju u povratničkoj sezoni Serije A.

Šta će od cijele priče biti i gdje će Đurić završiti, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi