Đurić sa dva gola vodio Trapani do pobjede

Sjajan nastup Đurića

Đurić sa dva gola vodio Trapani do pobjede

Midhat Šljivak

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Đurić odigrao je danas sjajnu utakmicu za ekipu Trapanija u italijanskoj Seriji B.

Njegov tim je u četvrtom kolu Serie B savladao na svom terenu ekipu Regginu sa 4:0, a Đurić je u ovom susretu postigao dva pogotka.

Prvo je u 20. minuti susreta pogodio za prednost od 1:0, da bi u 41. minuti povisio prednost svog tima na 2:0, što je bio rezultat nakon prvog poluvremena.

U nastavku je Trapani preko Pirronea i Mancosua postigao još dva gola za ubjedljivih 4:0. Milan Đurić je igraoo do 82. minute.

Trapani je nakon četiri kola na drugom mjesto sa osam bodova i bez poraza je u dosadašnjem dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.