Đurić u problemu: Bristol doveo novog napadača

Taylor u Bristolu

Đurić u problemu: Bristol doveo novog napadača

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Milan Đurić dobio je žestoku konkurenciju u napadu Bristol Cityja.

Engleski drugoligaš angažovao je u posljednjem danu prelaznog roka novo pojačanje, a riječ je o 26-godišnjem napadaču Mattyju Tayloru.

Taylor je tri sezone proveo u redovima Bristol Roversa, a sada je prešao u redove ljutog rivala, te će pokušati da se izbori za startno mjesto u napadu, što je itekako problem za Đurića.

Đurić je nedavno stigao u Bristol, ali nije postigao nijedan pogodak u pet mečeva za ovaj klub. Obzirom da je Tammy Abraham nedodirljiv, postoji mogućnost da Đurić presjedi dobar dio drugog dijela sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Taylor je imao dobru sezonu u Bristolu, a na Ashton Gate stiže za nepoznatu naknadu, te je potpisao dvoipogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije