Problem za Bajevića? Đurića muči stopalo

Igra sjajno u Salernitani

Problem za Bajevića? Đurića muči stopalo

Povreda koju je Milan Đurić zadobio u prethodnom meču zadala je brigu selektoru bh. reprezentacije.

U posljednje vrijeme Đurić igra sjajno u dresu Salernitane. Sa devet postignutih pogodaka je ujedno i među najboljim strijelcima u Seriji B, a sve to, očekivano, rezultiralo je i interesovanjem Dušana Bajevića u čijim je užim planovima za martovske utakmice.

Ipak, ukoliko i dobije poziv, pitanje je uopšte hoće li Đurić biti u potpunosti spreman jer je u prethodnoj utakmici protiv Livorna bio primoran zbog povrede ranije da napusti igru.

Italijani navode kako Đurića muči stopalo, tačnije pojavio mu se hematom koji ga muči već neko vrijeme, a u ovom trenutku još nije poznato koliko će morati pauzirati.

"Pod znakom pitanja je Đurićev nastup u sljedećem kolu protiv Frosinonea", navode Italijani.

Podsjetimo, zbog povrede na raspolaganju 'Zmajevima' neće biti ni Sead Kolašinac, a vrlo vjerovatno ni Senad Lulić čiji oporavak ne ide baš najboljim tokom.

Top Komentari

Samo_Realan
Jbt što ćemo morat Ahmetovica, Stilica i ostale najbolje iz lige zvat, bolje nego one iz Azije, Afrike...
3 1
Bhf111
Pa sta je ovo ljudi ko da nas je neko ukleo. Nikad ovoliko povreda nije bilo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi