Đurić za Bristol debituje već u subotu?

Prijavljen za meč FA Kupa

Đurić za Bristol debituje već u subotu?

Bh. reprezentativac Milan Đurić prije dva dana je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Bristol Cityjem, za koji bi mogao vrlo brzo debitovati.

Njegov novi klub u subotu s početkom u 16 sati dočekuje Fleetwood Town u okviru FA Kupa, a naš napadač se nalazi među fudbalerima prijavljenim za ovaj meč.

Osim Đurića, na spisku se nalaze i preostala dva pojačanja Bailey Wright i Jens Hegeler, pa nije isključeno da navijači Bristola na djelu vide sva tri pojačanja koja je njihov tim doveo na početku zimskog prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bristol City se nalazi u katastrofalnoj formi i izgubio je čak u devet od posljednjih deset utakmica koje je igrao u Championshipu, a predstojeći meč će biti prilika da navijači ovog kluba konačno proslave i jednu pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi