Đurić: Za nešto više moramo zaigrati bolje

Fudbaler Zrinjskog pred duel sa Željezničarom

Đurić: Za nešto više moramo zaigrati bolje

Zrinjski potresa velika rezultatska kriza. Plemići su poraženi na posljednja četiri meča od čega čak tri puta na domaćem terenu, u dva navrata od ekipa sa začelja. 

Posljednji udarac u nizu nanijela je neugodna Zvijezda, pa je gostovanje na Grbavici došlo u izuzetno nezahvalnom trenutku. Otežavajuća okolnost za Branka Karačića je i ritam srijeda – subota koji je za Zrinjski aktualan još od reprezentativne pauze.

 

"Rezultati koje smo ostvarili u posljednje vrijeme nikoga ne raduju. Pokušat ćemo u ovim predstojećim utakmicama ipak opraviti utisak i vratiti se na pobjednički kolsijek," kaže povratnik u redove Zrinjskog, Velibor Đurić.

 

Zrinjski je posustao u borbi za Evropu. Deveta pozicija razočaravajuća je za sve najvijače ovog kluba. Đurić ipak i dalje vjeruje da će se u narednim kolima uhvatiti priključak.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Raspored nam je povoljan, ali za nešto više moramo zaigrati bolje. Valjda će nas i ovi pehovi sa povredama i kartonima zaobići. Željezničar je prva prilika za vađenje. Neće biti lako, nedavno su nas pobijedili na našem stadionu, ali sportski je nadati se i vjerovati u dobar rezultat. Sve osim poraza bilo bi dobro za nas," dodao je Đurić.

 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.