)
Đurićeva skromnost oduševila je Engleze

Porodični čovjek

Đurićeva skromnost oduševila je Engleze

Edmir Škorić

Skromnost bh. reprezentativca Milana Đurića oduševila je englesku javnost.  

Đurić je nedavno s porodicom stigao u Englesku i polako se adaptira na novu sredinu. Nakon nekoliko kriznih mečeva, u subotu je postigao pogodak za pobjedu Bristol Cityja nad Rotherhamom (1:0).

Bio je to Đurićev prvijenac u dresu novog kluba i umjesto da ga provede na koncertu Drakea (popularni reper), Đurić je odlučio ipak večer provesti sa suprugom i kćerkom.

"Ostali momci idu da gledaju uživo Drakea, ali ja radije idem kući kod svoje porodice. Moja supruga i kći su ovdje sa mnom i sretni smo u Bristolu. Radije ću biti s njima tu noć nego putovati u London na koncert", rekao je Đurić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dobro je za druge igrače da odu vani i uživaju, ali ja volim biti uz porodicu i provesti vrijeme kući. Bilo je lijepo zabiti gol i vratiti se kod svojih kući", dodao je bivši igrač Cesene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti