Trener Zvijezde 09 ističe da nije sramota što je njegov tim danas izgubio od Čelika na Bilinom polju

Trener Zvijezde 09 nakon poraza u Zenici

Đuričić: Izgubili smo utakmicu, a naš golman nije imao nijednu intervenciju

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Zvijezde 09 danas su rezultatom 2:0 poraženi u gostima od ekipe Čelika. Tim kojeg s klupe predvodi Milan Đuričić, tako je upisao drugi uzastopni poraz, a nakon pet odigranih utakmica na kontu imaju tri boda.

Nakon utakmice gostujući trener čestitao je Čeliku na zasluženoj pobjedi, te je istakao da ekipa Zvijezde posjeduje kvalitet i da su morali imati koji bod više na svome kontu.

„Zadovoljstvo nam je bilo igrati u Zenici u jednom prekrasnom gradu, utakmica nije bila toliko sadržajna, ali recimo imala je neku svoju dinamiku. Iskreno ja kao trener ne sjećam se da sam izgubio utakmicu, a da moj golman nije imao nijednu intervenciju. Jednostavno Čelik je dao brza dva gola, mi smo imali posjed, ali nedovoljno za nešto više. Paradoks je da smo izgubili utakmicu, a naš golman nije imao nijednu intervenciju“, pomalo čudno je komentarisao trener gostiju pobjedu Čelika.

Zvijezda 09 nakon pet odigranih kola na svome kontu ima tri boda

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Mislim da smo u Gabeli mogli napraviti i bolji rezultat, nismo znali sačuvati rezultat za pobjedu. Ovo je za nas sezona u kojoj je cilj jedini da izborimo opstanak. Izgubili smo od Želje i Čelika, mislim da nije sramota izgubiti na Bilinom polju od Čelika pred ovakvom publikom, koja stvarno nosi domaće igrače“, kazao je Đuričić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti