Đuričić u čudu: Ne mogu objasniti zašto se ovo dešava

Trener Zvijezde 09 otvoreno nakon poraza na Tušnju

Đuričić u čudu: Ne mogu objasniti zašto se ovo dešava

Samir Mlaćo

I nakon osam odigranih kola Zvijezda 09 se nalazi na posljednjem mjestu sa samo tri osvojena boda. Tim koji svoje domaće susrete igra u Ugljeviku danas je gostova na Tušnju Tuzli City, te upisao poraz 3:1.

Nakon osam kola Zvijezda 09 ima pet poraza i tri remija, a svoje viđenje susreta nakon meča u Tuzli dao je trener gostiju Milan Đuričić.

"Mi smo danas željeli da nešto napravimo. Sa druge strane Tuzla Ciy nije nešto dominirala. Nemam nešto posebno da analiziram i očigledno je da imamo problem, jer na isti način gubimo utakmice u nizu. Ne što smo nadigrani, nego što nije normalno da poklanjamo golove. Moram vidjeti sa gospodinom Stanišićem šta i kako dalje, ako treba da se mijenja trener najbolje je sada. Prvi put za 23 goine bavljena trenerskim poslom ne mogu da objasnim šta se dešava. Škahić uzme loptu i pokloni je protivniku. Ozbiljni treneri uvijek preuzimaju krivicu, ali kod mene ostaje dilema zašto se ovo dešava. Možda je neodgovorno da jedan trener kaže da ne može da objasni, ali ja ne mogu objasniti zašto mi poklanjamo golove iz kola u kolo", kazao je Đuričić.

Top Komentari

bato
Nemogu da verujem da ti Stanisic veruje sta pricas danima. Idi napustaj bosnu jer ces unistiti svaki klub u koji odes. Znamo te dobro
9 1
bato
Znas ti dobro sve majstore. Nisi ti ni lud ni glup a nismo ni mi. Ko je doveo te igrace a otetao bolje...ti jednog od najboljih stopera BiH ne uzmes u klub trazis navodo neku i probu a sada se pravis lud zasto taj igrac poklanja lopte protivniku. Nikoga nisi hteo da saslusas i da ti neko da savet za neke igrace vec si mislio da si najpametniji. Gde si ti gledao te igrace sto si doveo-nigde. Nemas ni sada pojma odakle su dosli. Kada ti je jedan od trenera iz BiH predlozio jednog od najboljih stopera u BiH ti si rekao da moze biti samo dzoker na treningu i nista vise. Zato ne lazi vise narod da neznas sta se desava.znas ti veoma dobro sve. Pozdrav
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi